CUSTOMER SERVICE PROFESSIONAL (M/F/D)

CANYON IS EEN TOONAANGEVENDE FABRIKANT VAN RACE, MTB, TRIATHLON, URBAN EN FITNESS BIKES. ONZE DIRECTE AANPAK ONDERSCHEIDT ONS VAN DE COMPETITIE. HET LEVEREN VAN DE HOOGSTE KWALITEIT EN BESTE SERVICE HEBBEN BIJ CANYON DE PRIORITEIT. CONSTANT ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR VERBETERINGEN OM DE CONCURRENTIE VOOR TE BLIJVEN EN CANYON NAAR EEN HOGER NIVEAU TE TILLEN.

Canyon België is opgezet in 2014 om alle Belgische klanten van ondersteuning te voorzien; op technisch vlak (onderhoud, reparaties, garantie) maar ook als aanspreekpunt voor informatie over verkoop of orderverloop. Daarnaast wordt vanuit Canyon België de lokale marketing bedacht en uitgevoerd. We vormen een toegewijd team dat zich elke dag hard inzet voor de verdere ontwikkeling van Canyon in België. 
Om onze dienstverlening aan bestaande en nieuwe klanten verder te verbeteren zijn wij daarom op zoek naar een Customer Service Professional die ons team zal uitbreiden en versterken. Naast de dagelijkse interactie met klanten om technische problemen op te lossen zul je ook de werkplaats ondersteunen in communicatie aangaande werkzaamheden en als de nood hoog is de handen zelf uit de mouwen steken.

AREA OF RESPONSIBILITY - TAKENPAKKET

  • Het leveren van hoogwaardige klantenservice via telefoon, email, chat en op events
  • Verbeteren van de klantenservice processen om zo tot een beter serviceniveau te komen
  • Signaleren en communiceren van problemen en klantwensen richting Customer service manager
  • Te woord staan van bezoekers aan het Canyon Service centrum

WHAT SETS YOU APART – BEN JIJ DE JUISTE KANDIDAAT?

 • (Ruime) ervaring in een klant ondersteunende rol
 • Uitmuntende communicatieve skills
 • Gezonde dosis geduld en klantvriendelijkheid
 • Stressbestendig, geordend en gestructureerd
 • Vloeiend in Nederlands, Frans en Engels
 • Bereidheid om te werken in weekenden voor evenementen
 • Full time beschikbaar en liefst woonachtig in de regio Leuven

WHAT SETS US APART – WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?

  Canyon is zonder twijfel een van de modernste en snelst groeiende bedrijven in de fietsindustrie. Dit brengt een uitermate dynamische werkomgeving met zich mee waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Voor deze functie geldt een marktconform salaris op basis van een voltijd dienstverband en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zul je bij Canyon onderdeel gaan uitmaken van een jong, gemotiveerd en gezellig team met een uitstekende werksfeer waarin de liefde voor de fiets voorop staat.

APPLY NOW – SOLLICITEER NU

Heb jij een passie voor fietsen en wil je aansluiten bij ons gedreven team? Dan ben jij de juiste kandidaat voor ons.

We kijken uit naar jouw CV en motivatie!

JETZT BEWERBEN / APPLY NOW

counter-image